Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΣΕΕ
Περάστε, ψηφίστε, τελειώσατε... .

Με κυρίαρχη την προσπάθεια της πλειοψηφίας να μη συζητηθεί και κυρίως να μην κριθεί η δράση της διοίκησης τα προηγούμενα τρία χρόνια, πραγματοποιείται αύριο και την Κυριακή η εκλογική Γενική Συνέλευση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την απόφαση της πλειοψηφίας να μη συζητηθεί ο διοικητικός απολογισμός, στη χτεσινή ανακοίνωση της ΕΣΕΕ, αναφέρεται μόνο η Κυριακή ως ημέρα διεξαγωγής της Συνέλευσης! Το πρόγραμμα όμως είναι διήμερο, με τοποθετήσεις το Σάββατο και ψηφοφορία την Κυριακή. Πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια υπονόμευσης της ουσιαστικής συζήτησης στο εσωτερικό της Συνομοσπονδίας για τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τα μέλη του κλάδου και τις ευθύνες των παρατάξεων τα τελευταία δύσκολα χρόνια.

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» που υποστηρίζεται από τη ΔΗΚΕΒΕ, τονίζει ενδεικτικά, στην εκλογική διακήρυξή της: «Την τριετία που πέρασε η κυβέρνηση στο όνομα της "παγκοσμιοποίησης" και της "ανταγωνιστικότητας" με τη βοήθεια και της απερχόμενης πλειοψηφίας του ΔΣ που στηρίζουν οι παρατάξεις ΔΑΚΜΜΕ, ΠΑΣΚΕΒΕ, ΑΣΚΜΜΕ, προχώρησε με πιο γρήγορους ρυθμούς τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις σ' όλους τους τομείς, που είναι αναγκαίες για τους οικονομικά ισχυρούς». Ο συνδυασμός καλεί στην ενίσχυσή του για να ανοίξει ο δρόμος για μια ΕΣΕΕ αγωνιστική και διεκδικητική, προς όφελος των μικρών εμπόρων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ