Σάββατο 8 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
Προς νέα 48ωρη απεργία

Για νέα διήμερη αποχή προσανατολίζονται οι δικηγόροι, καθώς η κυβέρνηση αρνείται να εγγράψει στον Προϋπολογισμό τα 120 δισ. δραχμές που οφείλει στο Ταμείο Νομικών. Τη Δευτέρα (10 Δεκέμβρη) συγκαλείται η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, προκειμένου να αποφασιστεί διήμερη αποχή των δικηγόρων για τις 13 και 14 Νοέμβρη.

Οι δικηγόροι κατηγορούν την κυβέρνηση για υπεξαίρεση 120 δισ. δραχμών από το Ταμείο Νομικών, γιατί έχει εισπράξει αυτό το ποσό από το φόρο μεταβίβασης ακινήτων και αρνείται να τον αποδώσει στο Ταμείο. Η άρνηση της κυβέρνησης να καταβάλλει τα οφειλόμενα θα σημάνει την κατάρρευση του Ταμείου των δικηγόρων. Να σημειωθεί ότι από το 1997 σταμάτησε να καταβάλλει τα χρεωστούμενα, με αποτέλεσμα να συρρικνώνονται δραματικά οι πόροι του Ταμείου.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ