Σάββατο 18 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Πυρετός το Σαββατόβραδο

Με τέσσερα δυνατά ματς ανοίγει σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής που είχε διακοπή λόγω του αγώνα της Εθνικής μας. Οι εκπρόσωποί μας στο Τσάμπιονς Λιγκ με τις αναμετρήσεις τους κλέβουν την παράσταση.

Πιο συγκεκριμένα, στο Αιγάλεω ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός (21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην ομώνυμη ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας! Νωρίτερα στη Ριζούπολη ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Καλλιθέα (19.00 ΜΑΤΖΙΚ). Ο Προτάσοφ δηλώνει ότι ο αντίπαλος είναι σε φόρμα και ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του.

Στην Πολίχνη (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) ο Αρης με ανεβασμένο ηθικό από την πρόκριση στην επόμενη φάση του ΟΥΕΦΑ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ που ψάχνει εναγωνίως να επιστρέψει και πάλι στις νίκες.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με την αναμέτρηση της Σκόντα Ξάνθης με τον Ακράτητο (19.00 ΝΕΤ).

Το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής που θα ολοκληρωθεί αύριο περιλαμβάνει τις συναντήσεις:

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή (19.00 ΝΕΤ) σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ (16.45 ΝΕΤ). Συνοικιακό ντέρμπι θα έχουμε ανάμεσα σε Χαλκηδόνα και Ιωνικό (15.30), ενώ την ίδια ώρα στον Πύργο ο Πανηλειακός θα κοντραριστεί με την Προοδευτική.

  • Συνέχεια έχουμε και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Για την 7η αγωνιστική θα γίνουν αύριο τα παιχνίδια: Λεβαδειακός - Απόλλωνας, Κασσάνδρα - Φωστήρας, Δέρρες - Καλαμαριά, Ποσειδώνας - Ατρόμητος, Πατραϊκός - Παναχαϊκή, Εθνικός Αστέρας - Γιάννενα, Νίκη Βόλου - Εργοτέλης, Καλαμάτα - Κέρκυρα. Ωρα έναρξης 15.30

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ