Κυριακή 12 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, πραγματοποιούνται οι εξής εκδηλώσεις:

Στην Αθήνα

Σήμερα Κυριακή 12/10:

  • Σε συγκέντρωση γυναικών, στα γραφεία της ΚΟ Φαλήρου (Ηχούς και Πέλοπος), στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει η Τούλα Μητσέα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Αύριο Δευτέρα 13/10:

  • Στις 7 μ.μ. σε πολιτική συγκέντρωση στο Βύρωνα στα γραφεία της ΚΟ (Χειμάρας και Αϊδινίου), θα μιλήσει ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ και της ΚΕΟΕ.
  • Στην Τερψιθέα Γλυφάδας, στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», στις 7.30μ.μ., θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στις 7μ.μ. η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση γυναικών στα ΚΑΠΗ Δάφνης (Αλεξάνδρας και Βύρωνος).
  • Σε συγκέντρωση γυναικών στις 7μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο «Αγιος Γεώργιος» του Καματερού θα μιλήσει η Μαρία Τσαγκατάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 14/10:

  • Στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Ιντερκοντινένταλ» θα περιοδεύσει και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων ο Αντώνης Σκυλλάκος, βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο στο Πεδίον του Αρεως θα περιοδεύσει η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στις 9.30π.μ.
  • Στις 8π.μ. στο ΙΚΑ Γαλατσίου θα περιοδεύσει ο Γιάννης Πάσουλας, στέλεχος του ΚΚΕ.
Στη Θεσσαλονίκη

-- Αύριο Δευτέρα 13/10 ο Αγγελος Τζέκης θα μιλήσει στον Εύοσμο, σε συγκέντρωση που οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Στην Αιτωλοακαρνανία

-- Περιοδεία στο νομό της Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιεί το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Σπ. Στριφτάρης σήμερα Κυριακή, στα πλαίσια της οποίας θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Καινούριο, στο καφενείο «Δόσιος», στις 7 μ.μ.

Στην Εύβοια

-- Εκδήλωση με θέμα «Η δράση του μεγάλου ντόπιο και ξένου κεφαλαίου στο εμπόριο και οι επιπτώσεις στους εργαζόμενους και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις - οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 15/10, στις 7μ.μ. στο Επιμελητήριο Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ