Σάββατο 27 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Οι μπάτσοι του Χόλιγουντ»

Ο Τζόε Γκάβιλαν και ο Κέι Σι Κάλτεν δύο αντισυμβατικοί αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών του Λος Αντζελες απασχολούνται παράλληλα και σε εντελώς διαφορετικές δουλιές. Ο πρώτος είναι μεσίτης και ο δεύτερος δάσκαλος της γιόγκα και υποψήφιος ηθοποιός. Οταν τα μέλη ενός δημοφιλούς ραπ συγκροτήματος δολοφονούνται προκλητικά επί σκηνής, η έρευνα οδηγεί τους δύο ντετέκτιβ στον πρόεδρο γνωστής δισκογραφικής εταιρίας...

Μπερδεμένο, χωρίς αρχή και τέλος, ξεθωριασμένα αστεία, σκεπασμένα με το μανδύα της σοβαροφάνειας. Φιλότιμες προσπάθειες από τον αξιοσέβαστο Χάρισον Φορντ, για να σώσει την κατάσταση, αλλά μάλλον η ταινία βουλιάζει.

Ταινία χωρίς ταυτότητα, αφού δεν είναι ευδιάκριτα τα όρια της κωμωδίας και της περιπέτειας και δεν μπορείς να καταλάβεις το στόχο. Συνηθισμένες καταστάσεις εμπορικού αμερικανικού κινηματογράφου. Η επιλογή είναι στην τσέπη σας.

«Hollywood Homicide»: Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2003. Σκηνοθεσία: Ρον Σέλτον. Με τους: Χάρισον Φορντ, Τζος Χάρντνετ, Λίνα Ολιν, Λολίτα Νταβίντοβιτς, Μάρτιν Λαντάου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ