Τρίτη 16 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Κέρδισαν οι αντίπαλοί μας

Ο τραυματισμός του Ρόι Κιν, ενόψει μάλιστα και της σημερινής πρεμιέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, επισκίασε τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Τσάρλτον εκτός έδρας με 2-0. Οι «μπέμπηδες» πάντως ήταν οι κερδισμένοι της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερσιπ, αφού με την επικράτηση αυτή πλησίασαν στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο Αρσεναλ, που στραβοπάτησε στην έδρα της με την Πόρτσμουθ, αφού αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1.

Στην Ισπανία οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Λα Κορούνια, έκαναν επίδειξη δύναμης. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού νίκησε εκτός έδρας τη Σανταντέρ (1-0) και η Λα Κορούνια επικράτησε επίσης εκτός έδρας της Σεβίλλης με 2-1.

Στην Ιταλία η Γιουβέντους πήρε πολύτιμη νίκη εκτός έδρας επί της Κιέβο με 2-1, αλλά ο τραυματισμός του Τρεζεγκέ προβληματίζει τους αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Στη Γερμανία η Στουτγκάρδη αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας με τη Χάνσα Ροστόκ, ενώ στη Σκοτία οι Ρέιντζερς συνέτριψαν με 4-0 την Ντάνφελμιν.

Στη Γαλλία η Μονακό «σκόνταψε» με αντίπαλο τη Λιλ, με την οποία ήρθε ισόπαλη 1-1, ενώ στην Ολλανδία η Αϊντχόβεν νίκησε δύσκολα την Ουτρέχτη με 2-1.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ