Τετάρτη 6 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
Τηλεόραση
«Εκτίμηση» για την ... αποχώρηση

Ενώ η παραίτηση του Νίκου Χατζηνικολάου από το MEGA ήταν γνωστή από προχτές το πρωί, οι μεγαλομέτοχοι του καναλιού την ...επιβεβαίωσαν αργά χτες το βράδυ. Δε μιλούν μάλιστα για παραίτηση, αλλά για «αποχώρηση», ενώ δεν παραλείπουν να εκφράσουν και την «εκτίμησή» τους στο πρόσωπο του δημοσιογράφου.

Μετά το σίριαλ που προηγήθηκε και το οποίο φαινομενικά τουλάχιστον εστιαζόταν στις αρμοδιότητες του Νίκου Χατζηνικολάου, οι μεγαλομέτοχοι εξέδωσαν χτες μια λιτή ανακοίνωση για την «αποχώρηση του μέχρι σήμερα γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης κ.Χατζηνικολάου από το MEGA, μετά από 14 χρόνια δημιουργικής και γόνιμης συνεργασίας». Η εταιρία μάλιστα εκφράζει την «εκτίμησή της στο πρόσωπο και την προσφορά του διακεκριμένου δημοσιογράφου».

Επαφές με τους μεγαλοεκδότες είχε χτες ο διευθύνων σύμβουλος του MEGA Ηλίας Τσίγκας. Σήμερα, εξάλλου, επρόκειτο να συνεδριάσει το ΔΣ της εταιρίας «Τηλέτυπος». Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση δε θα πραγματοποιηθεί. Ετσι ανοιχτό παραμένει το θέμα της αναδιοργάνωσης και στελέχωσης του τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, θέμα που προκάλεσε τριβές μεταξύ των μεγαλοεκδοτών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ