Σάββατο 7 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 77
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Σφραγίζονται τα... εισιτήρια

Τα ψέματα τελειώνουν σήμερα για τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στον φετινό τελικό της Α1. Εάν όλα πάνε καλά, σήμερα το βράδυ θα γνωρίζουμε τις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή για φέτος, εφόσον φυσικά το ΑΣΕΑΔ δεν έχει διαφορετική άποψη και διατάξει τη Δευτέρα επανάληψη του πρώτου αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακού. Η Ενωση και οι ερυθρόλευκοι πάντως θα παίξουν στα Ανω Λιόσια στο τρίτο παιχνίδι.

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20.30 Α. Λιόσια, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

Ο τελικός πριν τον τελικό. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σημερινό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων που πέρσι διεκδίκησαν το τρόπαιο του πρωταθλητή, αλλά φέτος θέλουν τη συμμετοχή στον τελικό. Ο Ολυμπιακός έχει το ψυχολογικό προβάδισμα, μετά τη νίκη του στον Κορυδαλλό, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι και στο πρώτο παιχνίδι στα Λιόσια παρά την ήττα η απόδοσή του ήταν ιδιαίτερα καλή. Στην αντίπερα όχθη, στους γηπεδούχους, ο Ντράγκαν Σάκοτα προβληματίζεται για τη νωθρότητα που έδειξαν οι παίκτες του στο προηγούμενο παιχνίδι. Σήμερα ευελπιστεί ότι λόγω έδρας οι παίκτες του θα δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (18.00 Σπόρτιγκ, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

Αφού απέτρεψε την έκπληξη και τελικά διατηρήθηκε στο χορό της πρόκρισης, στον Παναθηναϊκό πλέον δε θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, προκειμένου να μην επαναληφθεί το κάζο της προηγούμενης Κυριακής. Οι πράσινοι δε θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, αφού ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων θυρών, λόγω της τιμωρίας της ομάδας για τα επεισόδια που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Στο Περιστέρι αυτό που προβληματίζει τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι η κούραση των παικτών που έχει αρχίσει να διαφαίνεται. Δηλώνει όμως ότι η ομάδα του θα παλέψει, καθώς δεν έχει και τίποτα να χάσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ