Τετάρτη 14 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΡΗΤΗ
Δεκαήμερο φιλειρηνικών εκδηλώσεων

Με εκδηλώσεις και πορείες Ειρήνης σε όλους τους νομούς της Κρήτης θα ολοκληρωθεί το 10ήμερο Ειρήνης την ερχόμενη βδομάδα.

Στα Χανιά
  • Σήμερα Τετάρτη 14 και αύριο Πέμπτη 15 Μάη στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Αντιπολεμικό Διήμερο κινηματογράφου στο θέατρο Δημήτρη Βλησίδη.
  • Την Παρασκευή 16 Μάη στις 8 το απόγευμα, ποιητική βραδιά με αντιπολεμικά ποιήματα από Χανιώτες ποιητές στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου.
  • Το Σάββατο 17 Μάη σε συνεργασία με τον Αθλητικό Ομιλο «ΚΥΔΩΝ», λαϊκός ποδηλατικός αγώνας για παιδιά από 8 έως 14 ετών.
  • Την Κυριακή 18 Μάη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση - διαδήλωση στην πλατεία της Σούδας στις 10 το πρωί και πορεία μέσω Βλητέ στο Μαράθι.

Στην πορεία ειρήνης στα Χανιά θα συμμετέχουν και η Επιτροπή Ειρήνης Ρεθύμνου, καθώς και πολλοί φιλειρηνιστές από το νομό.

Στο Λασίθι

Η Επιτροπή Ειρήνης Λασηθίου καλεί την Παρασκευή 16 Μάη σε αντιπολεμική συναυλία στη λίμνη του Αγίου Νικολάου στις 8 το βράδυ, και, την Κυριακή 18 Μάη, στην Ιεράπετρα για την πραγματοποίηση πορείας Ειρήνης με συγκέντρωση στις 5.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στο Ηράκλειο

Τη Κυριακή 18 Μάη θα πραγματοποιηθεί πορεία Ειρήνης ενάντια στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα. Η πορεία θα ξεκινήσει το απόγευμα από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού, στις 5.30 το απόγευμα, και θα καταλήξει στην πλατεία Ελευθερίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ