Τρίτη 6 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Τηλεόραση
Αποκλειστικά στο ... ALTER

Το «κρυφτούλι» παίζει το ALTER σε σχέση με την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, σύμφωνα με την οποία το κανάλι θα πρέπει ν' αναστείλει για ένα μήνα τη μετάδοση της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου. Το ALTER όμως ξέρει και άλλα μονοπάτια, αφού κάθε φορά που το ΕΣΡ λαμβάνει απόφαση για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αλλάζει τίτλο και όχι περιεχόμενο. Είναι ενδεικτικό ότι από «Γυάλινος τοίχος», έγινε «Φύλλο και φτερό», μετά «Με το γάντι», ενώ την περασμένη Παρασκευή το κανάλι ανακοίνωσε πως η «νέα» εκπομπή θα έκανε «πρεμιέρα» χτες με τον τίτλο «Αποκλειστικά». Φυσικά, θα μεταδίδεται την ίδια ώρα, δηλαδή στις 2 το μεσημέρι, κάνοντας ουσιαστικά φύλλο και φτερό όλες τις αποφάσεις του ΕΣΡ, αφού σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση του ΕΣΡ, ως γνωστό, η εκπομπή θα έπρεπε να πάει σε ζώνη μετά τις 11 το βράδυ.

Χτες η «νέα» (!) εκπομπή δε μεταδόθηκε, ενώ το κανάλι έστειλε αλλαγή του προγράμματος και για σήμερα. Οι αλλαγές του προγράμματος, ενδεχομένως να μην είναι τυχαίες, αφού εκπρόσωποι του ALTER έχουν κληθεί στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΡ. Το ΕΣΡ έχει καλέσει σε ακρόαση εκπροσώπους του τηλεοπτικού σταθμού, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για ενδεχόμενες παραβιάσεις, που αφορούν όχι την εκπομπή της Τ. Στεφανίδου, αλλά τη σήμανση προγραμμάτων, τη συγκεκαλυμμένη διαφήμιση και την προστασία των ανηλίκων.

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΡ έχουν κληθεί σε ακρόαση και εκπρόσωποι του TEMPO, προκειμένου να εξεταστεί η «αίτηση θεραπείας» για τη δεύτερη απόφαση του ΕΣΡ για ανάκληση της άδειας του τηλεοπτικού σταθμού. Σήμερα, επίσης, έχουν κληθεί και εκπρόσωποι του τηλεοπτικού σταθμού «TV Πειραιάς», για να συζητηθεί η αίτηση θεραπείας του σταθμού, μετά την απόφαση του ΕΣΡ για ανάκληση της άδειάς του.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ