Τετάρτη 26 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ του 6ου Διαμερίσματος Αθήνας οργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Η Ελληνική Προεδρία - Εξελίξεις στην Παιδεία και οι προτάσεις αγώνα του ΚΚΕ», σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στα Γραφεία του ΚΚΕ, Αχαρνών 297, στα Κάτω Πατήσια. Θα μιλήσει η Ρίτα Νικολαΐδου, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Υμηττού του ΚΚΕ, στα πλαίσια της άτυπης Συνόδου υπουργών Παιδείας της ΕΕ, διοργανώνει εκδήλωση στα Γραφεία της, Περγάμου 12, στην πλατεία Υμηττού, σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., για τα σοβαρά προβλήματα στο χώρο της Παιδείας.

-- Η ΚΟ Αμαλιάδας του ΚΚΕ συνεχίζει την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, προκειμένου να φιλοτεχνηθεί η προτομή του Νίκου Μπελογιάννη και να τοποθετηθεί στην πόλη της Αμαλιάδας, που είναι και η γενέτειρα πόλη του αγωνιστή κομμουνιστή. Για το σκοπό αυτό έχουν ανοιχτεί οι παρακάτω λογαριασμοί: Στην Αγροτική Τράπεζα 322 01 01370837 και στην Εθνική Τράπεζα 309/945797-68. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6945-292696 και 6977-507160.

Στην Κρήτη ο Κ. Αλυσσανδράκης

Στην Κρήτη βρίσκεται, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, ο Κώστας Αλυσσανδράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του Κόμματος, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του στο νησί.

Ο Κώστας Αλυσσανδράκης, σήμερα Τετάρτη, στο Ηράκλειο, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στις 11 το πρωί, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ, με θέμα: «Ελληνική Προεδρία - Ιμπεριαλιστικός πόλεμος στο Ιράκ και οι θέσεις του ΚΚΕ».

Στις 2 το μεσημέρι, με αφορμή τη Σύνοδο των υπουργών Παιδείας στην Αθήνα στις 1 - 2 Μάρτη, θα γίνει εκδήλωση - συζήτηση στο Πανεπιστήμιο στα κτίρια της Κνωσού στο αμφιθέατρο Γ, με θέμα: «Η εμπορευματοποίηση της Ανώτατης Παιδείας και οι θέσεις του ΚΚΕ».

Στις 7 το απόγευμα, θα μιλήσει σε συζήτηση για την Ελληνική Προεδρία στην ΕΕ - Πόλεμος στο Ιράκ και οι θέσεις του ΚΚΕ, στη Νέα Αλικαρνασσό, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρτεμισία».

Αύριο, στις 10 το πρωί, θα βρεθεί στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, όπου θα έχει συνάντηση με τις πρυτανικές αρχές και τους εργαζόμενους στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Αμέσως μετά, θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση για την Παιδεία σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου.

Στις 3.30 το μεσημέρι, θα μιλήσει για την Παιδεία σε συγκέντρωση - συζήτηση εκπαιδευτικών και φοιτητών στο Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ