Σάββατο 7 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Γειτονικό ντέρμπι

Το γειτονικό συνοικιακό ντέρμπι μεταξύ της Βουλιαγμένης και της Γλυφάδας και η επικίνδυνη για απώλεια βαθμών έξοδος του Ολυμπιακού στα Χανιά, αποτελούν τα πιο ενδιαφέρον παιχνίδια της σημερινής 8ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών.

Ο ΝΟΒ υποδέχεται τη Γλυφάδα με τους «μπέμπηδες» να είναι το φαβορί για τη νίκη και λόγω έδρας προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της κούρσας του πρωταθλήματος. Από την άλλη όμως, για τους βαθμούς καίγονται και οι Γλυφαδιώτες αφού έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος και είναι χαμηλά στη βαθμολογία.

Σε μια έδρα όπου πάντα περνάει δύσκολα ταξιδεύει ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Βουλιαγμένης και φυσικά απώλειες βαθμών δεν επιτρέπονται. Οι Κρητικοί όμως με νίκη εδραιώνονται στην πρώτη τετράδα και βάζουν πλώρη για ακόμα ψηλότερα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Π. Φάληρο-ΠΑΟΚ (Π.Φάληρο 17.00 ΠΟΛΙΣ), Χανιά-Ολυμπιακός (Χανίων 18.00), Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (Ν. Σμύρνη 19.00), Βουλιαγμένη-Γλυφάδα (Βουλιαγμένη 19.00), Ηρακλής-Εθνικός (Εθνικό 19.00), Πάτρα-Χίος (Πάτρα 20.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ