Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκθεσιακές περιηγήσεις

Στην γκαλερί «Εποχές» (Κηφισίας 263, Κηφισιά), παρουσιάζεται έκθεση χαρακτικής του Ξενή Σαχίνη. Θα διαρκέσει έως τις 23/11 και θα λειτουργεί καθημερινά: 11 π.μ.- 2 μ.μ., 5.30 - 8.30 μ.μ. εκτός Δευτέρας, Τετάρτης και Σαββάτου.

Στην αίθουσα «ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ» (Ρίζου και Νικαίας 10, πλ. Βικτορίας), φιλοξενείται ατομική έκθεση ζωγραφικής του Μάκη Κοστολάκου, με έργα μεγάλων και μεσαίων διαστάσεων, ζωγραφισμένα με λάδι σε μουσαμά. Ο καλλιτέχνης ζωγραφίζει πρόσωπα και σώματα «σαν να είναι τοπία και τοπία σαν να είναι άνθρωποι. Η πινελιά του δυναμική, ελεύθερη, παίζει με τους τόνους και τις σκιές που έχουν χρώμα... Εγνοια του είναι το χρώμα και οι σχέσεις που αυτό δημιουργεί πάνω στον μουσαμά σαν φυσικό γεγονός».

Τη δεύτερη ατομική του έκθεση πραγματοποιεί ο ζωγράφος Χρήστος Μπαϊκούσης, στην γκαλερί «Χρυσόθεμις» (25ης Μαρτίου 20, Χαλάνδρι). Η έκθεση περιλαμβάνει 24 έργα, ακριλικά σε χαρτί και ξύλο. Σπιρτόκουτα άδεια, αποκόμματα εφημερίδων, ερμάρια κλειστά ή μισοανοιγμένα που από το βάθος τους ξεπροβάλλουν φύλλα επιστολών ή και ανεπίδοτα σημειώματα, αποτελούν τον εικαστικό κόσμο του. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 23/11.

Την τελευταία δουλιά του ζωγράφου Θάνου Ασίκη με τίτλο «Χρωματοποίηση Πικιώνη», παρουσιάζει το Κέντρο Τέχνης «Πανταζίδης» (Στασινού 8α, Στάδιο). Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 16 Νοέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ