Πέμπτη 31 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κλείνει Κάτανετς

Για μία ακόμα χρονιά, ο Ολυμπιακός παραμένει, κατ' αρχήν εκτός β' φάσης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από εκεί και πέρα, όλα εξαρτώνται στο τελευταίο παιχνίδι, της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι στη Μακάμπι. Η νίκη με προϋποθέσεις είναι το παν, όχι μόνο για να κοπάσουν οι πολλές φωνές αντιδράσεων, κυρίως προς το πρόσωπο του προέδρου του Ολυμπιακού, αλλά για να δοκιμάσει την τύχη του στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Μέσα σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί η σχεδόν σίγουρη πρόσληψη του Σρέτσκο Κάτανετς που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα με τη Λεβερκούζεν δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν έξω από τα αποδυτήρια για να «υποδεχτούν» τους «ερυθρόλευκους». Από εκεί και πέρα, βγήκαν τα κομπιουτεράκια και με τους υπολογισμούς προέκυψε πως οι πρωταθλητές θέλουν νίκη με τρία τέρματα, χωρίς να δεχτούν γκολ από τους Ισραηλινούς ενώ σε περίπτωση που σκοράρουν οι παίκτες της Μακάμπι θα χρειαστεί τέσσερα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πάντως έδειξαν πως όλα έχουν περάσει στο παρελθόν και από εδώ και πέρα όλοι πρέπει να ασχοληθούν με το μέλλον. Το αν θα γίνει αυτό θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Χτες το πρόγραμμα περιλάμβανε φιλικό με τον Ατρόμητο που βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους» με 5-2.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ