Κυριακή 15 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
Τροχοί
Τέσσερις εκδόσεις για το «Kalos»

Σχεδόν ταυτόχρονα με την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του «Kalos» στους εκπροσώπους του Τύπου, το νέο μοντέλο ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα στη χώρα μας. Διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις, σε δύο αμαξώματα, 5θυρο και 4θυρο, με εξοπλισμό που κρίνεται ικανοποιητικός.

Η πρώτη έκδοση του 5θυρου «Kalos SE» περιλαμβάνει: υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα θυρών, κλιματισμό, αερόσακο οδηγού/συνοδηγού, ραδιοκασετόφωνο της «Blaupunkt» με 4 ηχεία και εργοστασιακή αεροτομή, στην τιμή των 10.585 ευρώ. Η έκδοση αυτή με την προσθήκη του ABS, κοστίζει 10.995 ευρώ. Επίσης, οι εκδόσεις «Kalos SE» στο 4θυρο αμάξωμα χωρίς την αεροτομή, κοστίζουν αντίστοιχα 10.995 και 11.405 ευρώ. Οπως επισημαίνει η ελληνική αντιπροσωπεία, όλες οι εκδόσεις του «Kalos» είναι ετοιμοπαράδοτες.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ