Τρίτη 16 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΕΣΒΟΥ

Αριθ. Πρωτ. 1431

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘ. 1/2001 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας μιας (1) θέσης της κατηγορίας ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού (ΦΕΚ 544/17.12.2001/τ. Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.)

Το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου έχοντας υπόψη την αριθ. 1268/14.6.2002 απόφαση του Ε΄ Τμήματος του ΑΣΕΠ επαναλαμβάνει τη διαδικασία πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας μιας (1) θέσης της κατηγορίας ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού σύμφωνα με την αριθ. 1/2001 προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 544/17.12.2001 (τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 1967 έως και 1981 (με την επιφύλαξη των εξαιρέσεων που περιγράφονται στην προκήρυξη).

Τυπικά προσόντα πρόσληψης:

α) Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ., οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (Πρώην Οικονομίας και Διοίκησης), ή

- Πτυχίο Α΄ ή Β΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή

- Απολυτήριος τίτλος:

- Ενιαίου Λυκείου ή

- Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, Κλάδων:

α) Διοικητικών Υπηρεσιών - Γραμματέων ή

β) Οικονομίας ή

- Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου των τμημάτων:

α) Υπαλλήλων Λογιστηρίου ή

β) Υπαλλήλων Διοίκησης ή

- Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης

ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής,

β) Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

γ) Εμπειρία σε θέματα επεξεργασίας κειμένων και πινάκων σε Η/Υ διάρκειας ενός (1) έτους τουλάχιστον.

Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση της θέσεως από υποψήφιους με τα προαναφερόμενα προσόντα, θα γίνουν δεκτοί υποψήφιοι με την ακόλουθη σειρά:

1) Με τα υπό στοιχεία α, β προσόντα και εμπειρία ως ανωτέρω διάρκειας ενός (1) εξαμήνου τουλάχιστον.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι είκοσι (20) ημέρες και αρχίζει από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στον Τύπο.

Η αίτηση απευθύνεται προς το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και υποβάλλεται στο αρμόδιο γραφείο που έχει ορισθεί για την παραλαβή των αιτήσεων (Ιμβρου 2 Μυτιλήνη, τηλ. 02510 25349, υπεύθυνη παραλαβής κα Ελένη Κατωτριάτου).

Το έντυπο της αίτησης διατίθεται μόνο από το ανωτέρω γραφείο.

Οι αιτήσεις, που έχουν ήδη υποβληθεί είναι σε ισχύ. Οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλει αίτηση μπορούν μέχρι τη λήξη της νέας προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να προβούν σε αντικατάσταση των αιτήσεών τους ή διόρθωση αυτών ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών. Εάν επήλθε οποιαδήποτε μεταβολή στα δηλούμενα στην αίτησή τους στοιχεία (εντοπιότητα, οικογενειακή κατάσταση κ.λπ.) επιβάλλεται μέχρι τη λήξη της νέας προθεσμίας να αντικαταστήσουν ή διορθώσουν την αίτησή τους ή να προσκομίσουν νέα δικαιολογητικά ανάλογα με την περίπτωση.

Μυτιλήνη 10-7-2002

Ο Πρόεδρος

της Λιμενικής Επιτροπής Λέσβου

Σταύρος Δημηρούδης


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ