Σάββατο 18 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μελωδικές εκδηλώσεις

Ολοκληρώνονται αύριο οι πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ν. Σμύρνης, που αφιερώνονται στον παλαιστινιακό λαό, με εκδήλωση αδελφοποίησης των Δήμων Ν. Σμύρνης και Σισιάν (Αρμενίας). Θα γίνουν ομιλίες, προβολές και συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τα «Κίτρινα Ποδήλατα», στο Αλσος Ν. Σμύρνης.

  • Το Κουαρτέτο Εγχόρδων του Δήμου Αθηναίων δίνει αύριο (6.30μ.μ.) συναυλία, στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο, με έργα Βιβάλντι, Μότσαρτ κ.ά. Σολίστ η πιανίστα Αλεξάνδρα Κορέλη. Είσοδος ελεύθερη.
  • «Αμάραντα όνειρα», τιτλοφορείται το έργο της Χλόης Αμαράντου, που θα παρουσιαστεί αύριο (8.30μ.μ.), στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, με διεύθυνση Γ. Παλαιοκαστρίτη. Ερωτικά σονέτα του Νερούντα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Μ. Βιδάλη, Τ. Ζώτος, Χρ. Φωτίδης. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου και στην ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών «Προμηθέας».
  • Αριες από όπερες του Μότσαρτ θα παρουσιάσουν η σοπράνο Εύη Τσίρτση και η πιανίστα Μαρία Νεοφυτίδου, τη Δευτέρα (8.30μ.μ.), στο «Ατενέουμ» (Αδριανού 3, Θησείο). Είσοδος ελεύθερη.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ