Τετάρτη 15 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Στο παμποντιακό πανηγύρι στα Σούρμενα

Περιοδεία στο ετήσιο παμποντιακό πανηγύρι στα Σούρμενα, στο Ελληνικό, πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ την Κυριακή 12 Μάη, με επικεφαλής την Στέλλα Βαλαβάνη και την Ελένη Γερασιμίδου, υποψήφιες ευρωβουλευτές του Κόμματος. Τις συνόδευαν μέλη του Κόμματος και οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλέξης Στεφανίδης, δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας και οι Γιώργος Ιωαννίδης και Φίλιππος Περγαντής, δημοτικοί σύμβουλοι Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Η αντιπροσωπεία του Κόμματος συνομίλησε με εκπροσώπους και μέλη Συλλόγων Ποντίων της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τους συγχάρηκαν για την προσπάθεια που κάνουν να διατηρούνται τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις. Ιδιαίτερα ευχήθηκαν στην Ενωση Ποντίων Σουρμένων, που φέτος κλείνει 100 χρόνια δράσης και λειτουργίας. Στο επίκεντρο της συζήτησης με τον κόσμο τέθηκε η γενοκτονία που συντελείται εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ με τις πλάτες της ΕΕ και βάσει αυτού τον κάλεσαν να δώσει απάντηση με πιο δυνατό ΚΚΕ.

Μαζική παρουσία υπήρξε και την πρώτη μέρα, το Σάββατο, όπου παραβρέθηκε και ο βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ Χρήστος Κατσώτης. Και τις δύο μέρες η παλαιστινιακή σημαία δέσποζε στο περίπτερο του Κόμματος και πλήθος κόσμου που επισκέφτηκε το πανηγύρι πήρε τις ανακοινώσεις του ενώ πολλοί ζήτησαν και το ψηφοδέλτιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ