Παρασκευή 10 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΜΚΟ «ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ»
Παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα για την καταβολή των δεδουλευμένων

Με παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 13 Μάη στις 12 μ. στα γραφεία της ΜΚΟ «Φάρος Ελπίδας» (Γεωργίου Νάζου 9, Κάτω Πατήσια) συνεχίζουν οι εργαζόμενοι να διεκδικούν την εξόφληση των δεδουλευμένων που τους οφείλει η εργοδοσία.

Οπως καταγγέλλει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, οι εργαζόμενοι που απασχολούνται μέσω της εν λόγω ΜΚΟ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Ελευσίνας παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες. Μετά από καταγγελίες και αγωνιστικές κινητοποιήσεις, όπως η πρωτομαγιάτικη κινητοποίηση στα γραφεία της Περιφέρειας, πληρώθηκαν τη μισθοδοσία του Φλεβάρη και το Δώρο του Πάσχα, ωστόσο εξακολουθούν να τους οφείλονται δεδουλευμένα από τον Γενάρη του 2023, ενώ δεν καταβάλλεται σε σταθερή ημερομηνία η μισθοδοσία τους κάθε μήνα.

«Είναι πραγματικά ντροπή εργαζόμενοι που απασχολούνται σε κρίσιμες υπηρεσίες στήριξης των πιο κοινωνικά ευάλωτων ομάδων να παραμένουν όμηροι των αυθαιρεσιών της ΜΚΟ και μπαλάκι ευθυνών μεταξύ Περιφέρειας, δήμου Ελευσίνας και ΜΚΟ», τονίζει το Σωματείο και απαιτεί την πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ