Πέμπτη 2 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέα επίθεση κατά Κ. Στεφανόπουλου

Εντονα αντέδρασε η Προεδρία της Δημοκρατίας με αφορμή εκπομπή του καναλιού «Τηλε-Αστυ», ιδιοκτησίας Γ. Καρατζαφέρη, μέσω της οποίας επιχειρήθηκε να αμφισβητηθεί η δημοκρατικότητα του Κ. Στεφανόπουλου και η στάση του κατά τη διάρκεια της δικτατορίας των συνταγματαρχών.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, καταγγέλλεται ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο οποίος «ψευδόμενος ασυστόλως ετόλμησε χθες (σ.σ. τη Δευτέρα) από τον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ να αμφισβητήσει το δημοκρατικό φρόνημα του Προέδρου της Δημοκρατίας και να αντιστρέψει πλήρως την αλήθεια ως προς τη στάση του κατά την περίοδο της δικτατορίας. Το γελοίο των ισχυρισμών του είναι μεγαλύτερο από την κακοήθειά του».

Τη νέα επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας καταδίκασαν ο υπουργός Τύπου Χρ. Πρωτόπαππας και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης. «Αθλιότητες, συκοφαντίες και ψεύδη δεν αγγίζουν τον Κωστή Στεφανόπουλο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Θ. Ρουσόπουλος.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σημείωσε: «Ειλικρινά, νομίζω ότι είναι ανοησίες και αηδίες, που γίνονται για κατανάλωση και αξιοποιούνται για αποπροσανατολισμό», ενώ ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρης Τσοβόλας, τόνισε πως «είναι αήθης και απαράδεκτη η νέα επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας. Εξυπηρετεί άνομα συμφέροντα και ασφαλώς δεν εξυπηρετεί ούτε τη δημοκρατία, ούτε τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ