Τετάρτη 21 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη

- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση ΕΒΕ Αττικής καλεί σε εκδήλωση στην Καποδιστρίου 24 (3ος όροφος) με θέμα «Τάσεις και μεταβολές στον κλάδο του Εμπορίου. Η πολιτική αστικών κυβερνήσεων - ΕΕ. Εκτιμήσεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Χάρης Βουρδουμπάς, μέλος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ του Κόμματος.

Την Παρασκευή 23 Φλεβάρη

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικών Συνοικιών Αθήνας καλεί σε σύσκεψη στο καφέ «Αερικό» στο Ιλιον (Θύρας και Σαμουήλ 47) με θέμα «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!». Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρίνης, στέλεχος του Κόμματος και γενικός γραμματέας της ΔΟΕ.

- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοΐου καλεί σε σύσκεψη με το ίδιο θέμα στο Ενυδρείο Καστοριάς. Θα μιλήσει ο Νόντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

- Η Τομεακή Επιτροπή Εβρου διοργανώνει πολιτική εκδήλωση στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Εβρου, με θέμα: «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!». Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ

Το Σάββατο 24 Φλεβάρη

- Στις 11.30 π.μ. η ΚΟ Λιούμη Αιγάλεω καλεί σε σύσκεψη στην «Ascot Pizza» (Ν. Καζαντζάκη 8). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

Την Κυριακή 25 Φλεβάρη

- Στις 11 π.μ. οι Οργανώσεις Χαϊδαρίου καλούν σε εκδήλωση με θέμα «Της φτώχειας την οργή... κάνουμε αγώνα για την ανατροπή!», στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Χαϊδαρίου. Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

- Στις 11 π.μ. η Τομεακή Οργάνωση Α' Αθήνας καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Τι σχολείο θέλουμε για τα παιδιά μας; Οι θέσεις του ΚΚΕ», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυδύναμου Κέντρου Δήμου Αθηναίων (Πανόρμου 59, Αμπελόκηποι). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου Περιοχής Αττικής.

- Στις 6.30 μ.μ. οι Οργανώσεις Ηλιούπολης καλούν σε σύσκεψη με θέμα «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!». Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, μέλος της ΕΟΕ της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

- Στις 7 μ.μ. οι Oργανώσεις Βριλησσίων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και η περαιτέρω υποβάθμιση της Παιδείας. Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Ανώτατη Εκπαίδευση», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πάρκου «Μίκης Θεοδωράκης» (πρώην ΤΥΠΕΤ). Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής Βόρειου Τομέα Αττικής του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ