Τετάρτη 3 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
Ομορφες, δημιουργικές στιγμές στην παιδική γιορτή

Ομορφες στιγμές απόλαυσαν τα παιδιά στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή που διοργάνωσε το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Πιερίας «Η Πρωτοπορία».

Οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν χειροποίητες κατασκευές με τις οποίες στόλισαν το «δέντρο αλληλεγγύης για τους φίλους τους στην Παλαιστίνη» και απόλαυσαν το διαδραστικό παραμύθι του Ευ. Τριβιζά «Ο Αη Βασίλης στη φυλακή», το οποίο επιμελήθηκαν μέλη του Συνδικάτου.

Τέλος, ο Αη Βασίλης μοίρασε αναμνηστικά δωράκια στα παιδιά και όλοι μαζί έδωσαν την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να κάνουν κάθε μέρα όμορφες πράξεις αλληλεγγύης.

«Με αυτήν την εκδήλωση συνεχίζουμε να εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον λαό της Παλαιστίνης και θέλουμε να προσθέσουμε ένα μικρό λιθαράκι χαράς στην καθημερινότητα των εργατικών - λαϊκών οικογενειών», τόνισε η πρόεδρος του Συνδικάτου Στέλλα Νικολάου.

  • Εκδήλωση για τα παιδιά, με θέμα «Πολεμώντας τον πόλεμο», διοργανώνει και το Εργατικό Κέντρο Ημαθίας, σήμερα Τετάρτη στις 6 μ.μ στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Νάουσας. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αφήγηση και κουβέντα με τα παιδιά, με τους Γιώργο Κασαπίδη και Γιώργο Ρότζιο, ομαδικά παιχνίδια με την Κατερίνα Ταούλα και Αννα Κοκοζίδου, αναμνηστικές χειροτεχνίες με την Εύη Πινακούδη και προβολή ταινίας μικρού μήκους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ