Κυριακή 21 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανακηρύξεις υποψηφίων
  • Η ανακήρυξη του Νίκου Ρογκάκου ως υποψήφιου δημάρχου για μια νέα θητεία στο Δήμο Βύρωνα θα γίνει αύριο Δευτέρα 22 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο «Λουίζα».
  • Ο Βασίλης Δημόπουλος θα ανακηρυχτεί υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, από τη «Δημοκρατική Δημοτική Ενότητα». Η ανακήρυξη θα γίνει αύριο 22 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας.
  • Την ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου πραγματοποιεί η Δημοτική Ενωτική Κίνηση Χαϊδαρίου επίσης αύριο Δευτέρα 22 Απρίλη στις 7 μ.μ. στο κέντρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ανοιξη» (οδός Αγωνιστών Στρατοπέδου).
  • Η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Δυτ. Αττικής προσκαλεί σε συγκέντρωση την Τετάρτη 24 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ. στη Λέσχη Πολιτισμού (Παγκάλου 56) στην Ελευσίνα, όπου θα συζητηθούν οι θέσεις της ΝΑΣ για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στη Δυτική Αττική και η πρόταση για υποψήφιο νομάρχη.
  • Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών «Πέραμα Σύγχρονη Πόλη», και ο δήμαρχος Γ. Πατσιλινάκος, προσκαλούν τους κατοίκους του Περάματος σε γενική συνέλευση της Κίνησης την Τετάρτη 24 Απρίλη, στις 7 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο επί της Λεωφόρου Ειρήνης 202.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ