Ατυχη στάθηκε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην κλήρωση της UEFA για την έδρα διεξαγωγής του τελικού των πλέι οφ της 3ης κατηγορίας του Nations League, από τον οποίο θα προκύψει το ένα από τα τρία εναπομείναντα «εισιτήρια» για την τελική φάση του Euro 2024 στη Γερμανία. Η διαδικασία των πλέι οφ για τις 3 από τις 4 κατηγορίες της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτη 2024, με τον νικητή κάθε κατηγορίας να παίρνει από ένα «εισιτήριο».
Η Εθνική, εφόσον αποκλείσει το Καζακστάν στην ημιτελική φάση της κατηγορίας, θα υποχρεωθεί να δώσει τον τελικό των πλέι οφ στην έδρα της μίας από τις δύο ομάδες του άλλου ημιτελικού, δηλαδή στο Λουξεμβούργο ή στη Γεωργία. Αυτό καθώς ενώ στα ημιτελικά γηπεδούχος είναι η ομάδα με την καλύτερη θέση στη γενική βαθμολογία της UEFA, για την έδρα του τελικού πραγματοποιείται κλήρωση μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν στη διαδικασία. Ετσι, η Εθνική θα είναι γηπεδούχος στον ημιτελικό με το Καζακστάν (θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena»), ενώ στον άλλο ημιτελικό γηπεδούχος θα είναι η Γεωργία.
Στις άλλες δύο κατηγορίες οι ημιτελικοί και οι έδρες των τελικών θα είναι ως εξής:
1η κατηγορία: Ημιτελικοί: Πολωνία - Εσθονία, Ουαλία - Φινλανδία. Τελικός: Σε Ουαλία ή Φινλανδία.
2η κατηγορία: Ημιτελικοί: Ισραήλ - Ισλανδία, Βοσνία - Ουκρανία. Τελικός: Στη Βοσνία ή στην έδρα που θα ορίσει η Ουκρανία.