Τετάρτη 22 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Το καθοριστικό βήμα ψάχνει η ΑΕΚ

Την ευκαιρία να κλειδώσει από σήμερα μια θέση στον επόμενο γύρο του FIBA Champions League έχει η ΑΕΚ, υποδεχόμενη στο κλειστό των Ανω Λιοσίων την πολωνική Κινγκ Στσέτσιν για την 4η αγωνιστική του ομίλου της (19.30, Cosmote Sport 4). Η «Ενωση» μέχρι τώρα βρίσκεται μόνη και αήττητη στην πρώτη θέση του ομίλου με το απόλυτο 3 στα 3 και σε περίπτωση μιας νέας επιτυχίας αυτό θα ισοδυναμεί με καθοριστικό βήμα για την κατάληψη μιας εκ των δυο θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση. Ενώ θα κρατήσει και την ελληνική ομάδα στο κυνήγι της πρωτιάς, που έχει τη δική της βαρύτητα ενόψει των διασταυρώσεων στον επόμενο γύρο. Στην άλλη πλευρά η πολωνική ομάδα, που βρίσκεται στον αρνητικό απολογισμό 1-2, θα παίξει στα Λιόσια το τελευταίο της χαρτί προκειμένου να κρατήσει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, αμφίβολος για την ΑΕΚ παραμένει ο Μακ Ρέι λόγω ενοχλήσεων στο πόδι που τον κράτησαν εκτός και από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

  • Στο άλλο ματς η Σάσαρι θα υποδεχθεί τη γερμανική Ρίσεν. Η βαθμολογία: ΑΕΚ 3-0, Στσέτσιν 1-2, Σάσαρι 1-2, Ρίσεν 1-2.

Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ