Τετάρτη 22 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νύχτα εκμυστήρευσης...

Ο Raibo και ο Frank the Zapper θα ανέβουν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στη σκηνή του «ΙΛΙΟΝ Plus» (Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα) για μια βραδιά εκμυστήρευσης. Εφτασε η ώρα οι δύο ράπερ να παρουσιάσουν τους δίσκους τους «Ιστορίες που δεν σκόπευα να μοιραστώ» και «Φτηνή Γιατρειά».

Κάθε μέρα η ζωή ακριβαίνει, ενώ η αξία της ζωής ολοένα και φθηναίνει. Κάθε μέρα ανακαλύπτονται νέοι τρόποι ώστε η ζωή να διευκολύνεται και παρ' όλα αυτά κάθε μέρα η ζωή δυσκολεύει. Δύο δίσκοι, που σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο - ο καθένας από τη σκοπιά του - ασχολούνται και «παίζουν» με αυτήν την αντίφαση της ζωής σήμερα συναντώνται. Δύο ράπερ, που σαν τους τρελούς επιμένουν στο αφήγημα ότι το ραπ δεν μπορεί να μην μιλάει για αυτά, ότι το ραπ με βάση τον στίχο είναι ακόμα ζωντανό και έχει πολιτικό, ταξικό στίγμα.

Ο Frank the Zapper διηγείται ιστορίες από την απόπειρα για ενηλικίωση και ωρίμανση, κόντρα σε έναν κόσμο που θέλει να σε κρατήσει για πάντα θύμα των περιστάσεων.

Ο Raibo, έχοντας ζήσει τα πρώτα ενήλικα χρόνια μέσα σε καραντίνες, πανδημίες, πολέμους και αμέτρητα «ατυχήματα», κάνοντας μπόλικες εναλλαγές ανάμεσα στο «καθαρό» ραπ και τα τραγουδιστά ρεφρέν, αναρωτιέται και βγάζει συμπεράσματα. Τι γίνεται όταν κερδίζει η παραίτηση; Ποια είναι η πραγματική γιατρειά μας στο σήμερα, που ό,τι φτηνιάρικο και άθλιο υπάρχει εκεί έξω προτάσσεται ως γιατρειά;

  • Τη συναυλία θα ανοίξει ο Lap, ενώ μαζί τους στα decks θα βρίσκεται ο LέF Kay. Τη μέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.00. Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | Artist & Event Management

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ