Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕUROLEAGUE
Πλήρωσε την κατάρρευση ο Ολυμπιακός

Πληρώνοντας ουσιαστικά την κάκιστη δεύτερη περίοδο και παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να ανακάμψει στο τέλος, ο Ολυμπιακός δεν απέφυγε χτες την ήττα στο ΣΕΦ από την Μπασκόνια με 75-74 για την 7η αγωνιστική στην Euroleague. Ετσι η ελληνική ομάδα έπεσε στις 3 νίκες - 4 ήττες και στην 9η θέση της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι», αν και ξεκίνησαν δυναμικά (15-2 στο 5'), εντούτοις στη δεύτερη περίοδο κατέρρευσαν και είδαν την Μπασκόνια με ένα επιμέρους 30-9 να φέρνει τούμπα τα δεδομένα και να παίρνει τα ηνία μέχρι το ημίχρονο (50-32). Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντιδράσει ροκανίζοντας το προβάδισμα των Βάσκων αλλά και να ξαναπεράσει μπροστά στα τελευταία δευτερόλεπτα (74 - 73), ωστόσο ένα τρίποντο του Μακ Ιντάιρ σχεδόν σε νεκρό χρόνο έδωσε τη νίκη στην Μπασκόνια. Από τον Ολυμπιακό ξεχώρισε ο Φαλ (10 π.).

Για το «διπλό» στο Βερολίνο ο ΠΑΟ

Με στόχο το βαθμολογικό ανέβασμα, ψάχνοντας και την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σήμερα στο Βερολίνο κόντρα στην Αλμπα (21.00, Novasports Prime), στο δεύτερο μέρος της 7ης αγωνιστικής. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός Κέντρικ Ναν και ο Λούκα Βιλντόζα, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, εκτός θα είναι ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ που τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση (κάταγμα στο δάκτυλο).


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ