Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στο πένθος για τον Ν. Ζησιμόπουλο

Στο πένθος βύθισε το ελληνικό πόλο η είδηση του θανάτου του νεαρού πολίστα της ΝΕ Πατρών Νίκου Ζησιμόπουλου. Ο παίκτης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 22 ετών μετά από χρόνια μάχη με την καρκίνο. Διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία τον Ιούνη του 2019 και από τότε έδινε τη μάχη του χωρίς τελικά να μπορέσει να βγει νικητής. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο σύλλογος της ΝΕ Πατρών με σχετική ανακοίνωση εκφράζοντας την οδύνη της.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ: Η κόντρα κορυφής μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Ολυμπιακού (Σεράφειο, 21.00) δεσπόζει στα σημερινά δύο εξ αναβολής παιχνίδια με τα οποία θα κλείσουν οι εκκρεμότητες για την 1η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Στο έτερο ματς η Χίος θα υποδεχθεί το Περιστέρι (Ιωνικό, 16.00).

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την Βουλιαγμένη ξεχωρίζει στο σημερινό κλείσιμο της αυλαίας της 3ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών. Οι δύο ομάδες, που συγκατοικούν στο ρετιρέ της βαθμολογίας, θα κοντραριστούν στο κολυμβητήριο του Πειραιά (19.30). Τα άλλα παιχνίδια είναι: Πανιώνιος - Εθνικός (Ν. Σμύρνη, 20.30), Γλυφάδα - ΑΕΚ (Γλυφάδα, 20.30), Αλιμος - ΠΑΟΚ (Αλιμος, 21.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ