Τρίτη 19 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΑΜΩΝ

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΚΗΣ του Νικολάου και της Μαρίας, το γένος Λαζαρίδου, που γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα και κατοικεί στην Αθήνα, και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ του Γεωργίου και της Σοφίας, το γένος Καμπριγιάννη, που γεννήθηκε στο Αμαρούσιο Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στην Πεντέλη.

***

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΜΟΪΛΗΣ του Γρηγορίου και της Σοφίας το γένος Βάρελη που γεννήθηκε στην Κέρκυρα και κατοικεί στον Κορυδαλλό Αττικής και η ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ του Στεφάνου και της Σόνιας το γένος Βρεττού, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Κορυδαλλό Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στη Λευκίμμη Κέρκυρας.

***

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ του Αναστάσιου και της Ευανθίας το γένος Μήτραινα, που γεννήθηκε στου Χολαργού Παπάγου και κατοικεί στο Περιστέρι Αττικής, και η ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΑΡΑΜΥΘΗ του Σπυρίδωνα και της Φωτεινής το γένος Παντελάτου, που γεννήθηκε στο Αμαρούσιο Αττικής και κατοικεί στο Περιστέρι Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στο Δημαρχείο Περιστερίου Αττικής.

***

Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ του Παναγιώτη και της Ευγενίας το γένος Τζούλα, που γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής και κατοικεί στο Περιστέρι Αττικής, και η ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΤΣΑΝΟΥ του Λάμπρου και της Μαρίας το γένος Παχάκη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στα Σπάτα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγ. Αναργύρων Σπάτων.

***

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ του Γεράσιμου και της Ιωάννας το γένος Πέππα, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, και η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΙΕΤΟΥ του Γεώργιου και της Μαρίας το γένος Παναγούλια, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

***

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΕΛΗΣ του Σεργίου και της Αγγελικής το γένος Πιστοφίδου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Ηλιούπολη Αττικής και η ΚΟΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ του Ανδρέα και της Θεοδώρας το γένος Μιχαλοπούλου, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στη Δροσιά Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στην Υδρα Αττικής.

***

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ του Ευαγγέλου και της Μαρίας το γένος Κουρλίδου, που γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στη Νίκαια Αττικής, και η ΙΠΠΟΛΥΤΗ ΚΕΦΑΛΑ του Ιωάννη και της Ευμορφίας το γένος Ψύλλα, που γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στη Νίκαια Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στο Δημαρχείο Νίκαιας.

***

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΑΜΠΕΛΤΖΗΣ του Χρήστου και της Μαριάνθης το γένος Βογιατζή, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αρτέμιδα Αττικής και η ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ του Γεωργίου και της Ελπίδας το γένος Κορακάκη, που γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής και κατοικεί στην Αρτέμιδα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στο Δημαρχείο Δήμου Σαρωνικού.


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ