Τρίτη 5 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΦΥΛΗΣ
Τώρα αντιπλημμυρικά μέτρα

Με δεδομένη τη γύμνια του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, και μετά τις καταστροφικές φωτιές στην Πάρνηθα και την Αττική, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Φυλής με ανακοίνωσή της απαιτεί να παρθούν τα αναγκαία μέτρα για να μην υπάρξουν καταστροφές και από πλημμύρες.

Σε αυτή σημειώνει: «Μέσα στον Αύγουστο, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με καταστροφές λαϊκών περιουσιών ανθρώπων του δήμου μας (σπίτια - μαγαζιά), καθώς και με την ανυπολόγιστη καταστροφή δασικών εκτάσεων που παραδόθηκαν στις φλόγες της πυρκαγιάς, αποτέλεσμα της διαχρονικής εγκληματικής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων καθώς και των τοπικών αρχών.

Ο δήμος, η Περιφέρεια και η κυβέρνηση χρειάζεται άμεσα να πάρουν όλα τα αναγκαία αντιπλημμυρικά μέτρα ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν την Αττική τις επόμενες ώρες για την ασφάλεια των κατοίκων των πληγεισών περιοχών Χασιά - Πανόραμα - Γεννηματά Ι και ΙΙ - Λεφάντω και συνολικά στον δήμο Φυλής. Οι εκτιμήσεις των μετεωρολόγων τις επόμενες μέρες κάνουν λόγο για μεγάλο όγκο βροχής που θα δεχτεί η Αττική και πρόκειται για νομοτέλεια! Μετά τις πυρκαγιές έρχονται πλημμύρες!

Ο λαός να σταματήσει να πηγαίνει από το 112 της πυρκαγιάς στο 112 της πλημμύρας και να στείλει αυτός το 112 στην εγκληματική πολιτική και σε όσους την υπηρετούν.

Τώρα να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων του δήμου μας!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ