Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΡΑΓΚΑ - ΠΑΟ 2-1
Κράτησε τις ελπίδες στο φινάλε

Χτυπώντας για μια ακόμα φορά στις καθυστερήσεις, ο Παναθηναϊκός κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, παρά τη χθεσινή ήττα 2-1 από την Μπράγκα στην Πορτογαλία, στο πρώτο ματς για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Για τους «πράσινους», που βρέθηκαν να χάνουν 2-0 (Ρουίθ 51', Τζαλό 74'), το γκολ του Μαντσίνι αναπτερώνει τις ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Στο χθεσινό ματς το «τριφύλλι» ήταν αυτό που ξεκίνησε καλύτερα, με τους γηπεδούχους να ισορροπούν στη συνέχεια, αλλά τον Παναθηναϊκό να έχει τις καλές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα (Μάγκνουσον, Μαντσίνι, Παλάσιος). Στην επανάληψη η Μπράγκα φάνηκε να στέκεται καλύτερα, σώθηκε σε μοναδική χαμένη ευκαιρία του Σπόραρ και έδειξε να θέτει βάσεις πρόκρισης με το δεύτερο τέρμα, χάνοντας και μία ακόμα σπουδαία ευκαιρία στις καθυστερήσεις (Λόπεζ). Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, πιέζοντας περισσότερο μετά το 80', χάρη και στις αλλαγές του Γιοβάνοβιτς, κατάφερε να φτάσει στο τέλος στη μείωση του σκορ.

Μπράγκα: Ματέους, Γκόμες, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν, Μουσράτι (36' Α. Ορτα), Πίτσι (66' Τζαλό), Καρβάλιο, Ρ. Ορτα (84' Κάστρο), Ρουίθ (84' Λόπεζ), Μπρούμα.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιανίδης, Γεβντάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ (80' Αράο), Τζούρισιτς (64' Μπερνάρ), Βιλένα (75' Τσέριν), Παλάσιος (75' Αϊτόρ), Σπόραρ (64' Ιωαννίδης), Μαντσίνι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ