Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΡΤΣ - ΠΑΟΚ
Να παραμείνει σε τροχιά ομίλων

Με στόχο να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο για τους ομίλους του Conference League, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σήμερα στη Σκοτία με αντίπαλο τη Χαρτς, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ της διοργάνωσης (21.45 - Novasports Prime).

Στο πιο δύσκολο τεστ τους μέχρι τώρα στο ξεκίνημα της σεζόν, οι Θεσσαλονικείς επιδιώκουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει τον πρώτο λόγο για πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα την επόμενη βδομάδα.

Πάντως δεν λείπουν τα προβλήματα για τον προπονητή της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς απόψε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σαματά, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, και τον τιμωρημένο Μπάμπα. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις της διοίκησης του «Δικεφάλου του Βορρά» με τη σαουδαραβική ομάδα Αλ Καλέτζ για την μεταγραφή του Νάρεϊ, κάτι που συν τοις άλλοις αφήνει ανοιχτό το δεδομένο να μην αγωνιστεί ο παίκτης στον επαναληπτικό.

Τα ευχάριστα για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι ότι εντάχθηκαν στην αποστολή του πρώτου ματς οι Νάσμπερ και Οζντόεφ, παρά το πρόβλημα που προέκυψε με τη βίζα του τελευταίου αναφορικά με το ταξίδι στη Σκοτία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ