Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Τους αντιπάλους τους στο Champions League έμαθαν χθες, μετά την κλήρωση της διοργάνωσης στην Τουρκία, οι εκπρόσωποι της Ελλάδας, Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη και Απόλλων Σμύρνης.

Ο Ολυμπιακός, που συμμετέχει απευθείας στη φάση των ομίλων, κληρώθηκε στον 2ο όμιλο, μαζί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ιταλική Προ Ρέκο, τη γεωργιανή Ντιναμό Τιφλίδας και άλλη μία ομάδα η οποία θα προκύψει από τον 4ο προκριματικό όμιλο.

Η Βουλιαγμένη, η οποία συμμετέχει στον 3ο προκριματικό όμιλο, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη ρουμανική Οράντεα (η οποία και θα φιλοξενήσει στην έδρα της τους αγώνες του ομίλου), την ιταλική Ορτίτζα Συρακουσών και την κροατική Πριμόριε Ριέκα. Εφόσον καταφέρει να πάρει την 1η θέση, η Βουλιαγμένη θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον 4ο όμιλο του Champions League, μαζί με την ισπανική Μπαρτσελονέτα, τη γαλλική Μαρσέιγ και τη γερμανική Σπαντάου.

Τέλος, ο Απόλλων Σμύρνης, στην πρώτη του συμμετοχή σε Champions League, θα διεκδικήσει την πρόκριση στη φάση των ομίλων μέσα από τη συμμετοχή του στον 1ο προκριματικό όμιλο, με αντιπάλους το γερμανικό Ανόβερο (θα φιλοξενήσει τους αγώνες), την ουγγρική Χόνβεντ, την ισπανική Μπαρτσελόνα και τον σερβικό Ερυθρό Αστέρα. Σε περίπτωση που καταλάβει την 1η θέση, ο Απόλλων θα προκριθεί στον 3ο όμιλο του Champions League, όπου βρίσκονται ήδη η ουγγρική Φερεντσβάρος, η κροατική Γιαντράν Σπλιτ και η μαυροβουνιακή Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ