Τετάρτη 19 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα η τελετή αποχαιρετισμού του συντρόφου Βασίλη Γραβάνη

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούν σήμερα σύντροφοι, φίλοι και συγγενείς τον σύντροφο Βασίλη Γραβάνη, που «έφυγε» το περασμένο Σάββατο απρόσμενα από τη ζωή.

Η τελετή αποχαιρετισμού του από το ΚΚΕ θα γίνει σήμερα Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα (Τροίας 36, πλ. Βικτωρίας).

Ο σύντροφος Βασίλης, πολυσχιδής και δημιουργική προσωπικότητα, στα 45 χρόνια της κομματικής του ζωής προσέφερε πολύμορφα στο Κόμμα, αναλαμβάνοντας πολλές και υπεύθυνες δουλειές στις Κομματικές Οργανώσεις των Κυκλάδων, αλλά ιδιαίτερα στον χώρο του Πολιτισμού και των ΜΜΕ. Διετέλεσε Γραμματέας του ΝΣ Κυκλάδων της ΚΝΕ, Γραμματέας της ΑΕ Βορείων Κυκλάδων του ΚΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ υπήρξε και διευθυντής στον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό «902».

Στα κρίσιμα χρόνια για το ΚΚΕ, την περίοδο '89 - '91, ο σ. Βασίλης Γραβάνης συνέβαλε στη μάχη για την υπεράσπιση του επαναστατικού χαρακτήρα του Κόμματος. Εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής στο 13ο και 14ο Συνέδριο του Κόμματος.

Τη Δευτέρα σε στενό οικογενειακό κύκλο είπαν το τελευταίο «αντίο» στον σύντροφο Βασίλη Γραβάνη η κόρη του, συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι, στη Ριτσώνα. Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η κόρη του, Μυρτώ. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ραλλάτος, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ, και ο Μαρίνος Μακρής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής και Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Α' Αθήνας, καθώς και αντιπροσωπεία της ΚΟ του «902».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ