Κυριακή 14 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Β` ΕΘΝΙΚΗ
Στον Πύργο τα σπουδαία

Ο Πανηλειακός θα υποδεχτεί την Καλλιθέα, που είναι σε τροχιά ανόδου

Κρίσιμο ματς στον Πύργο δίνει σήμερα η Καλλιθέα

Sportidea

Κρίσιμο ματς στον Πύργο δίνει σήμερα η Καλλιθέα
Με το εύκολο έργο του ΠΑΣ, αλλά και την αναμέτρηση μεταξύ του Πανηλειακού με την υποψήφια για άνοδο Καλλιθέα να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής με την 24η αγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Ηλείας αντιμετωπίζει την Καλλιθέα. Οι Πυργιώτες παρουσιάζονται αδιάφοροι στο σημερινό παιχνίδι, καθώς από τη μέση της βαθμολογίας κάνουν ήδη τα σχέδιά τους για τη νέα χρονιά. Αντίθετα, οι κυανόλευκοι επιζητούν τη νίκη για να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο στην Α` Εθνική, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται στο τέλος του.

Στα Γιάννενα, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται για τα καλά όχι μόνο στο... κόλπο της ανόδου, αλλά και στο κυνήγι του τίτλου, θέλουν να μη χάσουν βαθμούς στους υπόλοιπους τρεις, εκτός του σημερινού, αγώνες. Απέναντί τους βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου που στα εκτός έδρας παιχνίδια προσπαθεί, αλλά δε δείχνει ικανός να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται.

Στο Αίγιο, ο τοπικός Παναιγιάλειος κυνηγά αρκετούς βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στην Κατηγορία. Και αυτό καθώς ο Αγιος Νικόλαος, σαν από θαύμα, μπήκε στη διαδικασία παραμονής ύστερα από τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα του παραπάνω συλλόγου. Ετσι, μόνος στόχος είναι η νίκη απέναντι σε έναν ανώτερο βαθμολογικά Αθηναϊκό, που όμως αν και προσπαθούσε να διατηρηθεί στις πρώτες τρεις θέσεις, οι αναπάντεχες ήττες, ακόμα και στα νταμάρια, τον κάνουν να παρουσιάζεται ως αδύναμος.

Στη Ριζούπολη, δύο ομάδες που είναι αρκετά κοντά στον πίνακα, ο Απόλλωνας και ο Πατραϊκός «μονομαχούν» για το δικό τους καλύτερο αποτέλεσμα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και με ενδεχόμενη επιτυχία να ξεπεράσει τους Πατρινούς. Αυτοί από την πλευρά τους θέλουν να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, στις Σέρρες, ο τοπικός Πανσερραϊκός υποδέχεται την Καλαμάτα. Οι γηπεδούχοι δεν... καίγονται για βαθμούς, καθώς οι 32 βαθμοί που έχουν συλλέξει δεν τους δίνουν δικαίωμα να ελπίζουν σε τίποτα ούτε να φοβούνται και τίποτα. Από την άλλη οι της «Μαύρης Θύελλας» δε δείχνουν να κινδυνεύουν, αν και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις, γεγονός πάντως που δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ