Πέμπτη 6 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΝΙΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Πρόωρο «αντίο» από την Μ. Σάκκαρη

Πρόωρο «αντίο» στο φημισμένο διεθνές τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον είπε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία υπέστη ήττα στον 1ο γύρο από την Ουκρανή Μάρτα Κίστιουκ με 2-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Με την έντονη βροχόπτωση πάντως να προκαλεί πολλά προβλήματα στον αγώνα, ο οποίος διακόπηκε για αρκετή ώρα. Γεγονός που έδειξε να επηρεάζει στη συνέχεια την Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια, παρότι ξεκίνησε δυναμικά, αφού όντας επιβλητική στο πρώτο σετ το κατέκτησε με 6-0, δεν είχε ανάλογη συνέχεια μετά τη διακοπή. Η Κίστιουκ, ανεβάζοντας τους ρυθμούς της, έβγαλε αντίδραση πιέζοντας περισσότερο, με αποτέλεσμα να φθάσει στην κατάκτηση του δεύτερου σετ με 5-7 και την ισοφάριση. Η Ουκρανή κυριάρχησε και στο τρίτο σετ το οποίο κατέκτησε με 6-2 ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Στον ...αέρα ο αγώνας του Τσιτσιπά

Στον ...αέρα παρέμενε μέχρι αργά χτες το απόγευμα η συνέχεια του αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ για τον 1ο γύρο, που διακόπηκε (την 1η μέρα των αγώνων) εξαιτίας της κακοκαιρίας και επρόκειτο να συνεχιστεί χτες. Ωστόσο τα νέα προβλήματα από τη βροχόπτωση οδήγησαν σε νέες σημαντικές καθυστερήσεις και το χτεσινό πρόγραμμα. Σημειώνεται ότι τη στιγμή της διακοπής ο Αυστριακός προηγούνταν με 1-0 σετ (6-3), ενώ ο Τσιτσιπάς με 4-3 στο δεύτερο σετ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ