Σάββατο 10 Ιούνη 2023 - Κυριακή 11 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η εργοδοσία δεν θέλει το Συνδικάτο μέσα στα πόδια της

Το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καταγγέλλει την εργοδοσία της «Arivia SA» στη Δράμα για την απαράδεκτη στάση της απέναντι στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου στον χώρο της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η προσωρινή διοίκηση του Συνδικάτου, ο χώρος που παραχωρήθηκε για τις εκλογές ήταν ένα τραπέζι στην πύλη του εργοστασίου, που δεν διασφάλιζε ούτε τη μυστικότητα της ψήφου ούτε την ομαλή προσέλευση των εργαζομένων.

Παρά τις διαμαρτυρίες της Διοικούσας Επιτροπής, της Ομοσπονδίας, αλλά και της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, η εργοδοσία παρέμεινε ανένδοτη. Με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής, οι αρχαιρεσίες διακόπηκαν στη συγκεκριμένη επιχείρηση και θα διεξαχθούν σε νέα ημερομηνία.

«Είναι εμφανής η παρέμβαση της εργοδοσίας για να αποτρέψει τη συμμετοχή των εργαζομένων», σημειώνει το Συνδικάτο και προσθέτει ότι οι εργαζόμενοι και στη συγκεκριμένη επιχείρηση «με τη μαζική συμμετοχή τους στις εκλογές θα δώσουν αποφασιστική απάντηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ