Τετάρτη 19 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ατυχήματα από βεγγαλικά

Διασωληνωμένος με τραύματα στον λαιμό και τον τράχηλο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» 27χρονος από το Λεωνίδιο Αρκαδίας, ο οποίος τραυματίστηκε από βεγγαλικά που επιχείρησε ν' ανάψει, το βράδυ της Ανάστασης. Μαζί του τραυματίστηκαν άλλα 3 άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο Αγκίστρι, ένας 14χρονος υπέστη πολλαπλά εγκαύματα και ακρωτηριασμό δακτύλων στο αριστερό χέρι από κροτίδα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή ένας 13χρονος από τη Σύμη που υπέστη μερικό ακρωτηριασμό δαχτύλων στο δεξί χέρι και τραύμα στο πρόσωπο από κροτίδα. Στη Ρόδο, στο χωριό Μαλώνα ένα 7χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο του νησιού από εγκαύματα που πέταξαν άγνωστοι.

Στην Κρήτη, στην περιοχή της Θερίσου, ενδεχομένως από βεγγαλικά, 4 οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές. Στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε από την Πύλο με ιδιωτικό μέσο και ένα 9χρονο προσφυγόπουλο, το οποίο τραυματίστηκε στο χέρι από κροτίδα. Το αγόρι έχει υποστεί ατελή ακρωτηριασμό δακτύλου του χεριού του και θλαστικό τραύμα στην παλάμη. Επίσης, ένας 70χρονος άνδρας χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο πόδι, στο Μενίδι, κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ