Παρασκευή 31 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Ραντεβού «αιωνίων» με διαφορετικές βλέψεις

Για άλλη μια φορά φέτος αναμετρούνται απόψε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στο ΣΕΦ για την 32η αγωνιστική της Euroleague (21.30 - Novasports Prime), με τις δύο ομάδες όμως να βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική αγωνιστική μοίρα στη διοργάνωση:

Από τη μία ο Ολυμπιακός, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, στοχεύει τώρα στην κατάκτηση και της 1ης θέσης στην κανονική περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό καλείται να συνεχίσει νικηφόρα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, πιάνοντας το «νήμα» από το άνετο 81-55 επί της Βιλερμπάν αλλά, κυρίως, έχοντας πάρει τον «αέρα» των «πρασίνων», απέναντι στους οποίους μετράει 16 σερί νίκες.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, αποκλεισμένος από τα πλέι οφ εδώ και καιρό, παίζει μόνο για το γόητρο, το σπάσιμο του 0-16 και το ψυχολογικό του ανέβασμα ενόψει τελικής ευθείας στο πρωτάθλημα, προκειμένου να διεκδικήσει τον μοναδικό στόχο που του έχει απομείνει. Οι «πράσινοι» προέρχονται από εντός έδρας νίκη 86-76 επί της Μπάγερν Μονάχου.

Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν απουσίες, ενώ στον Παναθηναϊκό εκτός αποστολής είναι οι Πονίτκα (διάστρεμμα), Γουόλτερς (τενοντίτιδα στο γόνατο) και Καλαϊτζάκης (αμυγδαλίτιδα).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ