Παρασκευή 11 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Αλλάξανε τα πλάνα του... .

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπουντούτσνοστ και η δεύτερη θέση μοιάζει πλέον «όνειρο». Νεα ήττα και για τον ΠΑΟΚ

Μπορεί ο Γιάννης Ιωαννίδης να είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες ότι δεν του αρέσει να περιμένει βοήθεια από άλλες ομάδες, αλλά έτσι που τα κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι» αυτό είναι πλέον το λιγότερο. Βλέπετε, μετά την ήττα από την Μπουντούτσνοστ με 82-70, τώρα για να ελπίζει ο Ολυμπιακός στη δεύτερη θέση του ομίλου θα πρέπει η Μακαμπί να υποστεί δυο ήττες. Σε διαφορετική περίπτωση (που είναι και η πιο πιθανή) η ελληνική ομάδα θα καταλάβει την τρίτη θέση και θα αντιμετωπίσει την Ολύμπια με μειονέκτημα έδρας.

Οσον αφορά τον αγώνα με την Μπουντούτσνοστ, θα 'λεγε κανείς ότι τα πράγματα για τον Ολυμπιακό πήγαν από το κακό στο χειρότερο. Αλλωστε το γεγονός ότι μια από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης δέχτηκε 82 πόντους φανερώνει τα προβλήματα που συνάντησαν οι παίκτες του Γιάννη Ιωαννίδη. Η έξοδος του Ρόμπινσον που έπαθε θλάση ήταν το οριστικό «χτύπημα» για τους «δευτεραθλητές» Ελλάδας, αφού οι Σέρβοι επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους, τόσο στην περιφέρεια όσο και κάτω από το καλάθι. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Μπρίκιτς (21π) ενώ από τον Ολυμπιακό «διασώθηκαν» οι Παπανικολάου (16π) και Τόμιτς (20π).

Μια από τα ίδια...

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα... Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ που για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να πιάσει σπουδαία απόδοση και ηττήθηκε από την Ολύμπια στο Αλεξάνδρειο με 74-70. Ο «Δικέφαλος» πραγματοποίησε άλλη μια άσχημη εμφάνιση και δικαίως ο Κώστας Φλεβαράκης έκανε λόγο μετά το παιχνίδι για αδιαφορία των παικτών του. Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Εντουαρντς (19π), ενώ από την Ολύμπια ο Γιασκεβίτσιους (20π).

  • Αντίο στην πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Κόρατς είπε από χτες ουσιαστικά το Μαρούσι, αφού η βαριά ήττα από τη Μάλαγα με 77-58 δυσκολεύει αφάνταστα την αποστολή της ελληνικής ομάδας στη ρεβάνς.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ