Σάββατο 21 Γενάρη 2023 - Κυριακή 22 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Με ομιλία σε μαζική - μαχητική συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, στο γήπεδο της ΕΑΠ, με κυρίαρχο το σύνθημα «Κάψε τα αντιλαϊκά σενάρια - Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με ΚΚΕ δυνατό - Στους διπλούς εκβιασμούς υπάρχει μόνο μία απάντηση: ΚΚΕ!», ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στην Πάτρα την Παρασκευή.

Παρεμβάσεις στη συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι Δ. Μαρμούτας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, Γ. Μποδιώτης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας», Κ. Τηλιγάδης, μέλος των ΔΣ της ΟΕΒΕΣΝΑ και του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και γραμματέας της Συντεχνίας Αρτοποιών, Α. Ανδριόπουλος, μέλος της ΚΝΕ, μαθητής Γ' Λυκείου, Δ. Πριτσαπίδουλας, πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Φαρμακευτικής, και Χρ. Πατούχας, δημοτικός σύμβουλος Πάτρας. Γραπτές παρεμβάσεις έστειλαν και άλλοι συμπορευόμενοι με το ΚΚΕ, ενώ την εκδήλωση έκλεισε ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Νωρίτερα, ανοίγοντας τη συγκέντρωση ο Θ. Μπίμπας, Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και αγώνα! Πορευόμαστε αποφασιστικά με το σύνθημα που γεννήθηκε μέσα απ' τους αγώνες του λαού μας, γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!».

Παρευρέθηκε επίσης πολυμελής αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον δήμαρχο Κ. Πελετίδη.

Νωρίτερα, με την άφιξή του στην Πάτρα, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είχε συνάντηση με τον Κ. Πελετίδη και αμέσως μετά με τον Δ. Μαρμούτα, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, καθώς και με άλλα μέλη της διοίκησής του.

Το βράδυ παρευρέθηκε στη συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Αχαΐας.

Τον Δ. Κουτσούμπα συνόδευαν ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, ο Ν. Καραθανασοπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Αχαΐας του Κόμματος, ο Σ. Παρίσης, μέλος της ΚΕ, και ο Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας Θ. Μπίμπας.

Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει σ' αυτό το φύλλο ολόκληρη την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα, όπως και ρεπορτάζ από τις συναντήσεις που είχε στην πόλη, ενώ σε επόμενο φύλλο θα δημοσιεύσει τους χαιρετισμούς στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στους δύο οι νεκροί από την κατάρρευση της γέφυρας(2023-08-01 00:00:00.0)
Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ «συστήνονται» καθημερινά με την πρωτοπόρα στάση τους!(2023-02-08 00:00:00.0)
Το πρόγραμμα του Δ. Κουτσούμπα(2023-01-17 00:00:00.0)
Στο Καταφύγιο των Υψηλών Αλωνιών(2022-05-10 00:00:00.0)
Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Δ. Κουτσούμπα στην Πάτρα(2022-04-29 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2019-06-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ