Σάββατο 14 Γενάρη 2023 - Κυριακή 15 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
SUPER LEAGUE
Ντέρμπι στο Φάληρο, δοκιμασία για τον ΠΑΟ

Μέσα στο νέο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί γύρω από την κορυφή της βαθμολογίας της Super League, η 18η αγωνιστική περιλαμβάνει αναμετρήσεις ιδιαίτερα κρίσιμες για τις ομάδες της πρώτης τετράδας. Ξεχωρίζουν το ντέρμπι στο Φάληρο μεταξύ Ολυμπιακού και Αρη, αλλά και η δύσκολη αποστολή του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού στα Γιάννενα.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι ανεβασμένοι αγωνιστικά και ψυχολογικά «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα, έχοντας έναν δύσκολο αντίπαλο όπως οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης, που επιδιώκουν να εδραιωθούν σε τροχιά πλέι οφ.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, μετά την πρώτη ήττα του στη σεζόν, την προηγούμενη αγωνιστική στη Νέα Φιλαδέλφεια, θέλει να αποτρέψει μια περαιτέρω μείωση της διαφοράς του στην κορυφή με νίκη στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, ο οποίος όμως διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Τέλος, οι δύο «Δικέφαλοι», ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έχουν τον πρώτο λόγο υποδεχόμενοι Παναιτωλικό και ΟΦΗ αντίστοιχα, σε ματς τα οποία όμως κρύβουν παγίδες για τους γηπεδούχους.

Αναλυτικά:

Σάββατο 14/1: Λαμία - Ατρόμητος (17.00 - Cosmote Sport 1), ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (20.00 - Novasports Prime)

Κυριακή 15/1: ΑΕΚ - Παναιτωλικός (16.00 - Cosmote Sport 2), Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός (17.00 - Novasports Prime), Ολυμπιακός - Αρης (19.30 - Cosmote Sports 1), ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (20.30 - Novasports Prime)

Δευτέρα 16/1: Ιωνικός - Βόλος (19.30 - Cosmote Sport 1)

SUPER LEAGUE 2
«Σύγκρουση» κορυφής στον 2ο όμιλο

Το ντέρμπι κορυφής στον 2ο όμιλο, στη Ριζούπολη, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League. Η αήττητη μέχρι στιγμής Κηφισιά, αλλά με αγώνα λιγότερο, υποδέχεται την Παναχαϊκή, που την έπιασε στην κορυφή μετά τις τελευταίες επιτυχίες της, και καθεμιά από τις δύο ομάδες στοχεύει στη νίκη που θα την αφήσει μόνη 1η. Στον ίδιο όμιλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις σε Αιγάλεω και Καλαμάτα. Στον 1ο όμιλο, δοκιμασία στη Ρόδο περιμένει τον εκ των πρωτοπόρων Πανσερραϊκό. Αναλυτικά:

1ος όμιλος

Σάββατο (14.45): Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός Β'

Κυριακή (14.45): ΑΕΛ - Βέροια, Νίκη Βόλου - Θεσπρωτός, ΠΑΟΚ Β' - Αλμωπός Αριδαίας, Ηρακλής Λάρισας - Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Διαγόρας Ρόδου - Πανσερραϊκός

Δευτέρα (14.45): Απόλλων Πόντου - Μακεδονικός

2ος όμιλος

Σάββατο (13.45): Κηφισιά - Παναχαϊκή (ΕΡΤ3)

Κυριακή (14.45): ΠΑΟ Ρουφ - Απόλλων Σμύρνης, Αιγάλεω - Ηλιούπολη, ΟΦ Ιεράπετρας - Χανιά

Δευτέρα: Προοδευτική - Επισκοπή Ρεθύμνου (14.45), Καλλιθέα - Καλαμάτα (15.15 - ΕΡΤ3)

Ρεπό έχουν στον 1ο όμιλο ο Απόλλων Λάρισας και στον 2ο ο Ηρόδοτος.

ΒASKET LEAGUE
Ξεχωρίζει η κόντρα στην Πυλαία

Η κομβική αναμέτρηση για την πρώτη τετράδα στην Πυλαία, μεταξύ των ισόβαθμων στην 3η θέση ΠΑΟΚ και Περιστερίου, είναι από αυτές που ξεχωρίζουν στη 12η αγωνιστική της Βasket League, πρώτη για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η δοκιμασία της ΑΕΚ στην έδρα της ουραγού Καρδίτσας, η οποία «καίγεται» για τους βαθμούς. Ενώ στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αρη με στόχο τη ρεβάνς για την ήττα του στην πρεμιέρα τον περασμένο Οκτώβρη. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο: Προμηθέας - Λαύριο (16.00 - ΕΡΤ3), Κολοσσός Ρόδου - Ιωνικός (16.00 - ΕΡΤ Sports), Καρδίτσα - ΑΕΚ (19.15 - ΕΡΤ3)

Κυριακή: Παναθηναϊκός - Αρης (15.45 - ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ - Περιστέρι (19.15 - ΕΡΤ3)

Δευτέρα: Ολυμπιακός - Απόλλων Πάτρας (19.15 - ΕΡΤ3)


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ