Παρασκευή 22 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Εαρινές μουσικές συναντήσεις

Β. Παπακωνσταντίνου - Μ. Πασχαλίδης στη «Σφεντόνα»
Β. Παπακωνσταντίνου - Μ. Πασχαλίδης στη «Σφεντόνα»
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ξεκινά σήμερα τις παραστάσεις του στη «Σφεντόνα» (Λ. Αλεξάνδρας 22, τηλ. 010 - 8253.991-2), με τραγούδια από το καινούριο του άλμπουμ και άλλα παλιότερα, αγαπημένα κομμάτια. Μαζί του θα είναι ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Χριστόφορος Κροκίδης σε ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις και ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο. Παραστάσεις μέχρι 28/4 (Πέμπτη έως Σάββατο, 10.30 μ.μ. και Κυριακή 8.30 μ.μ.).

  • Ο Γιώργος Νταλάρας εμφανίζεται στο «Ζυγό» (Κυδαθηναίων 22, Πλάκα, τηλ. 010-3241610), για 25 παραστάσεις. Το πρόγραμμα ανοίγει με τη μικρή Αρετή Κετιμέ (παίζει σόλο σαντούρι και τραγουδά ένα παραδοσιακό τραγούδι) και ακολουθεί ο Γ. Νταλάρας με «οπτικοποιημένες» επιλογές καινούριων τραγουδιών του. Στο δεύτερο μέρος, με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και την Μελίνα Ασλανίδου από τους «Απέναντι», παρουσιάζει ένα λαϊκό πρόγραμμα με τραγούδια συνθετών, με τους οποίους συνεργάστηκε ο Γ. Νταλάρας στη μακρά πορεία του. Συμμετέχει η Αννα Μπουρμά. Παραστάσεις: Καθημερινά (11 μ.μ.) εκτός Δευτέρας - Τρίτης.
  • Ο Φοίβος Δεληβοριάς παρουσιάζει «Στον Αέρα» (κεντρική πλατεία Πετρούπολης), σήμερα και αύριο (11 μ.μ.), υπό τον τίτλο «Καψιμί», ένα πρόγραμμα με καινούρια και παλιότερα τραγούδια του.
  • Εργα του βασισμένα σε ελληνική ποίηση, αλλά και αγαπημένα έντεχνα τραγούδια, παρουσιάζει ο μουσικός και συνθέτης Μάνος Αβαράκης, αύριο (10.30 μ.μ.), στο «Τσάι στη Σαχάρα» (Λαοδικείας 18, Ιλίσια), με τη συνοδεία του Λυρικού Ανσάμπλ.
  • Η Λάμια Μπεντιούι και οι «Αλ Μουσαφίρ» ερμηνεύουν παραδοσιακά, μεσαιωνικά, σεφεραδίτικα κ.ά. τραγούδια, αύριο (11 μ.μ.), στο «Μακάρι» (Ζ. Πηγής 125). Την Κυριακή, στον ίδιο χώρο, τραγουδούν οι «Αρόδου».
  • Από την κοιτίδα του σύγχρονου νεο-σουίνγκ, το Σαν Φρανσίσκο, έρχεται το γκρουπ «Swing Session», που από σήμερα ανεβαίνει στη σκηνή του «Χαφ Νόουτ» (Τριβωνιανού 17, Μετς). Ρετρό στιλ, εκρηκτική ενέργεια και ρυθμικό ρεπερτόριο με original σουίνγκ κομμάτια και κλασικά ρυθμ εντ μπλουζ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ