Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΞΕΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΞΕΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων αγωνιστών γονιών μας, που πάντα μας λείπουν, ΓΙΩΡΓΟΥ (φωτ.) και ΞΕΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ (φωτ.), ΜΑΝΘΟΥ και ΚΑΤΙΝΑΣ ΦΩΣΚΟΛΟΥ, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Ιλισίων του ΚΚΕ 60 ευρώ για την ενίσχυση του τιμημένου Κόμματός μας.

Τα παιδιά τους Νίκος και Τζίνα Φώσκολου

***

ΦΩΤΟ 2

Ο Κώστας Δεδόπουλος και ο Γιώργος Απ. Ποδηματάς προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων, στη μνήμη του ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΡΟΥΚΟΥ και της ΚΑΤΙΑΣ ΖΑΜΠΟΥΚΟΥ.

Ο Ανδρέας υπήρξε για πολλά χρόνια γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου και η Κάτια πρόεδρος του Σωματείου. Και οι δύο στάθηκαν πιστοί και υπηρέτησαν με αυτοθυσία όλη τους τη ζωή το εργατικό κίνημα και το ΚΚΕ. Εδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Θα τους θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παιδικού μας φίλου και συντρόφου ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΝΟΥΣΗ, που μας ενέπνευσε με τη στάση και τη δράση του να βρεθούμε στο πλάι του ΚΚΕ και που τόσο άδικα και πρόωρα «έφυγε» από κοντά μας στις 11/12/16, προφέρουμε 140 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος τιμώντας τη μνήμη του.

Α. Γρηγόρης, Λ. Κατερίνα, Ζ. Νεφέλη, Ν. Αθάνατος, Κ. Μαρίνα, Π. Θέμης, Μ. Στέργιος


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΟΥΚΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΟΥΚΟΣ

ΚΑΤΙΑ ΖΑΜΠΟΥΚΟΥ
ΚΑΤΙΑ ΖΑΜΠΟΥΚΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ