Τετάρτη 20 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟΖΑΝΗ
Ξεπούλημα «εν ψυχρώ»

Οπισθεν ολοταχώς με πλήρη ταύτιση και κοινή έκφραση έκαναν οι παρατάξεις ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στη σύσκεψη των Εργατικών Κέντρων Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε χτες το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης και η οποία θεωρητικά είχε κύριο θέμα την οργάνωση των κινητοποιήσεων στο τρίτο δεκαήμερο του Μάρτη, τις οποίες αρχικά είχε αποφασίσει το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, για την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Το αρραγές μέτωπο του κυβερνητικού συνδικαλισμού, που έχει από καιρό γυρίσει την πλάτη στα συμφέροντα των εργαζομένων, εκφράστηκε ακόμα μια φορά», καταγγέλλει σε έκτακτη ανακοίνωση, μετά το τέλος της σύσκεψης, η «Ταξική Ενότητα».

Οι εκπρόσωποι των δύο παρατάξεων του κυβερνητικού συνδικαλισμού, που ταυτίζονται πλήρως, υπαναχώρησαν χωρίς προσχήματα ακόμα και στην ίδια την απόφαση που είχαν ψηφίσει για κινητοποιήσεις στα τέλη του Μάρτη, προωθώντας έτσι παραπέρα τις προσπάθειές τους για υποχώρηση του κινήματος.

«Αξιος ο μισθός των υπαλλήλων του κεφαλαίου στις γραμμές του εργατικού κινήματος», τονίζει η ανακοίνωση της «Ταξικής Ενότητας». «Η αποστολή που τους ανέθεσαν, να κατευνάσουν, να καθυποτάξουν, παραπλανήσουν τους εργαζόμενους για το Ασφαλιστικό στέφθηκε με επιτυχία... κατά τη γνώμη τους. Και λέμε κατά τη γνώμη τους, γιατί υπάρχει ακόμα το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα που στοιχειώνει τον ύπνο τους, που συνεχίζει να τους δείχνει με το δάκτυλο, να τους ξεσκεπάζει και να οργανώνει την αντίδραση των εργαζομένων για την υπεράσπιση των δικαίων της τάξης τους».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κάνει έξωση σε σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ (2018-05-24 00:00:00.0)
Απέκλεισαν από το προεδρείο την ΔΑΣ ΟΤΑ (2014-04-02 00:00:00.0)
Πρωτιά και ενίσχυση των ταξικών δυνάμεων (2007-07-20 00:00:00.0)
Ψήφισαν για συνέχιση των ταξικών αγώνων (2003-02-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ