Πέμπτη 1 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ευρωπαϊκό ντέρμπι και ... σενάρια
  • Καθοριστική κόντρα πρόκρισης μεταξύ Κροατίας και Βελγίου, ελπίζει και το Μαρόκο
  • Το τελευταίο της «χαρτί» παίζει η Γερμανία

Στην καθοριστική αναμέτρησης Κροατίας και Βελγίου για τον 6ο όμιλο, και στην προσπάθεια της Γερμανίας στον 5ο όμιλο να αποφύγει πρόωρο «αντίο», μοιράζεται το ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ. Και στους δύο ομίλους πάντως όλα είναι ανοιχτά για τις περισσότερες ομάδες που διεκδικούν τις θέσεις πρόκρισης.

Στον 6ο όμιλο η πρωτοπόρος Κροατία αντιμετωπίζει το Βέλγιο, που μέχρι στιγμής έχει διαψεύσει τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν γι' αυτό και κινδυνεύει με αποκλεισμό. Οι δευτεραθλητές κόσμου βολεύονται και με ισοπαλία, ενώ αντίθετα οι Βέλγοι θέλουν μόνο νίκη για να είναι σίγουρα στους «16» και στα άλλα σενάρια μπλέκουν με ισοβαθμίες. Στο άλλο ματς το Μαρόκο, που ισοβαθμεί με την Κροατία στην κορυφή του ομίλου, επιδιώκει την υπέρβαση με την πρόκριση στους «16», αντιμετωπίζοντας τον ήδη αποκλεισμένο Καναδά.

Στον 5ο όμιλο τα πάντα μοιάζουν ανοιχτά και για τις τέσσερις ομάδες, καθώς καμία δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά ούτε και έχει αποκλειστεί, ενώ παράλληλα διεκδικείται η πρωτιά και είναι πολύ πιθανές και ισοβαθμίες.

Η Γερμανία παίζει το τελευταίο της «χαρτί» και θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Κόστα Ρίκα, η οποία έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στους «16», ακόμα και με ισοπαλία σε κάποιους συνδυασμούς αποτελεσμάτων. Στο άλλο ματς η πρωτοπόρος και φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο, Ισπανία, αντιμετωπίζει την Ιαπωνία, που επίσης έχει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ