Πέμπτη 3 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ξεκινούν τα μαθήματα στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ

Στις 12 Νοέμβρη ξεκινούν τα μαθήματα στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι και την έναρξη των μαθημάτων, οι εγγραφές συνεχίζονται.

Στο Στέκι θα προσφέρονται μαθήματα Θεωρίας της Μουσικής, Κιθάρας, Πιάνου, Ζωγραφικής, Ελεύθερου Σχεδίου, Σχεδίασης Κόμικ, Αγγλικών, ενώ επίσης θα λειτουργήσουν Εργαστήρια Φωτογραφίας και Θεάτρου.

Τα μαθήματα και τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται σε σταθερή μέρα κάθε βδομάδα κατόπιν συνεννόησης του καθηγητή με τους μαθητές. Ανάλογα με τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων τα μαθήματα που προσφέρονται μπορεί να σπάσουν σε περισσότερα από ένα τμήμα. Θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε μαθήματος και εργαστηρίου.

Νέοι ενδιαφερόμενοι δάσκαλοι που θέλουν να διδάξουν στο Στέκι μαθήματα ή εργαστήρια οποιασδήποτε τέχνης ή και ξένης γλώσσας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καθ' όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Επίσης, το Στέκι προσφέρεται ως χώρος για πρόβες θεατρικών ομάδων, αλλά και για πρόβες μουσικών συγκροτημάτων, καθώς διαθέτει εξοπλισμένο στούντιο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6973241296 & 6942044951 Email: stekiknethess@gmail.com

Διεύθυνση: Βελισσαρίου 5, περιοχή Ευζώνων - Γαλλικό Ινστιτούτο


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ