Τρίτη 25 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη

-- Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στις Σχολές Υγείας πραγματοποιούν εκδήλωση - παρουσίαση της έκδοσης του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του Κόμματος «Πανδημία COVID-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του», στις 3 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Παθολογικής Ανατομικής του ΕΚΠΑ. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Σιδέρης, διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ, ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, γαστρεντερολόγος, καθηγητής Παθολογίας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, και ο Νίκος Φουντουλάκης, παθολόγος, διδάκτωρ Ιατρικής στο King's College του Λονδίνου και συνεργάτης του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Σιδηροδρομικών Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση με το Κάλεσμα, με εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο, στις 7.30 μ.μ. στο ψητοπωλείο «Κατσαμάκα» (πλατεία Αθωνος). Στη συζήτηση θα συμμετάσχει ο βουλευτής του Κόμματος Λεωνίδας Στολτίδης.

Αύριο Τετάρτη

-- Η ΚΟΒ Σεπολίων της Τομεακής Οργάνωσης Α' Αθήνας καλεί σε εκδήλωση στις 6.30 μ.μ. με θέμα «Η σάπια κοινωνία της εκμετάλλευσης γεννά τέρατα. Ολόπλευρη στήριξη στα παιδιά θύματα», στην ταβέρνα «Ηπειρος» (Αυλώνος 61). Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία και Χειραφέτηση των Γυναικών.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Πιερίας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Κατερίνης της ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ πραγματοποιούν εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Κατερίνης, στις 6.30 μ.μ., για τα 78 χρόνια από τότε που ο ΕΛΑΣ απελευθέρωσε την πόλη από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ