Τρίτη 4 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΒΑΛΑ
Σκότωσε την γυναίκα και το παιδί του και ύστερα αυτοκτόνησε

Ενα φρικτό και προσχεδιασμένο φονικό σημειώθηκε την Παρασκευή στον ορεινό οικισμό της Λεκάνης στον δήμο Νέστου, ανατολικά της Καβάλας, όπου στο μαντρί του ένας 56χρονος κτηνοτρόφος δολοφόνησε το 10 μηνών παιδί του και την 31χρονη γυναίκα του και μετά τη διπλή δολοφονία αυτοκτόνησε.

Το ζευγάρι, το οποίο δεν είχε παντρευτεί, βρισκόταν σε διάσταση από το καλοκαίρι και την προηγούμενη βδομάδα είχαν οδηγηθεί στο δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού. Η επιμέλεια δόθηκε στη νεαρή μητέρα, την 31χρονη Α.Κ. η οποία επρόκειτο να μεταβεί στην πατρίδα της τη Γερμανία, μαζί με το παιδί της, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια γραφειοκρατικά θέματα μετά τον θάνατο της γιαγιάς της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το μωρό αλλά και η γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος. Στη συνέχεια ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε αρχικά στο στήθος και στη συνέχεια στο κεφάλι. Ενα σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του κτηνοτρόφου αποκαλύπτει ότι το άγριο έγκλημα ήταν πλήρως προσχεδιασμένο και ότι εννοούσε τις απειλές που είχε εκτοξεύσει εναντίον της 31χρονης τον Ιούλη, όταν και χώρισαν. Οπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της 31χρονης, ο κτηνοτρόφος όταν χώρισαν τον Ιούλη την είχε απειλήσει ότι αν φύγει στο εξωτερικό με το παιδί, θα την σκοτώσει. Η 31χρονη φοβόταν και σύμφωνα με μαρτυρίες είχε ζητήσει από τη γειτόνισσα να την καλεί κάθε μισή ώρα, όταν ξεκίνησε για τη βόλτα στο μαντρί το πρωί της Παρασκευής με τον πρώην σύντροφό της και το παιδί τους.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ