Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 - Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στο πλευρό τους το ΚΚΕ

Στο πλευρό των απεργών βρίσκεται καθημερινά το ΚΚΕ, με τα στελέχη του και τον βουλευτή του Κόμματος Λεωνίδα Στολτίδη. Παρέμβαση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για να απομακρυνθούν από τον χώρο οι αστυνομικές δυνάμεις, έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.

Η Τομεακή Οργάνωση Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της «Μαλαματίνα» και σημειώνει ότι «η νίκη των εργαζομένων είναι υπόθεση ολόκληρης της εργατικής τάξης».

Σχολιάζει ότι «ενώ ο ηρωικός αγώνας των εργαζομένων συνεχίζεται για βδομάδες, η εργοδοσία έχει βάλει στο παιχνίδι της συκοφάντησης διάφορα δημοσιογραφικά site και ΜΜΕ, στα οποία διοχετεύει ανακοινώσεις και άρθρα για να συκοφαντήσει τους εργαζόμενους και τον αγώνα τους και να στρέψει τον υπόλοιπο λαό απέναντί τους».

Σημειώνει ότι μέσα από αυτά «οι εργαζόμενοι της εταιρείας, που έχουν υποστεί όλα αυτά τα χρόνια περικοπές και απώλεια δικαιωμάτων, όλοι εκείνοι που λειτουργούν τόσα χρόνια το εργοστάσιο και που χωρίς αυτούς δεν κινείται μηχάνημα, που στις πλάτες τους κερδοφορούν γενιές και γενιές μετόχων, τώρα βαφτίζονται "θύτες" που θέλουν να κλείσουν το εργοστάσιο και να μείνουν στον δρόμο».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ